my playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

uni

Kello vähän yli kahdeksan ja en ole saanut unta enää seitsemän jälkeen.Katsoin eilen illalla The Fashion Shown kaksi vimppaa jaksoa, en ollut katsonut koko sarjaa ennen ja heti finaalia katsoin....i must say. Mun alter ego todellakin heräsi sitä katsellessa. Selitin äidillekin ihan innoissaan vaate-lakeja joita hän ei tajunnut.

Näin viime yönä unta siitä sarjasta..taisin olla mukana siinä.  Ja näin unta mekosta! Jonka suunnittelin ja muistin mekon yhä kun heräsin. Piirsin photoshopilla sen hiirellä..joten....sorryyhhhh for the bad picture!
Ylä-osa oli korsettimainen ja hame alkoi about navan kohdalla. Korkea vyötärö. Hame oli kerman valkoinen ja se oli ohutta ja hienoa kangasta joka menee tuulessa ja kun kävelee se liikkuu ihanasti. Edessä oli pieni halkeama että polvet tulee esiin kun kävelee. Se oli yli polvien pituinen. Ja siinä oli muutama rivi asteen tummempaa pitsiä ja myös helmassa. En muista kunnolla kaulusta mutta se saattoi olla myös V kaulus..
Siinä oli ehkä muutakin yksityiskohtia mutta tämän verran muistan sen. Ja niin, hametta oli kolmisen kerrosta sitä kangasta, että päällimmäinne kerros oli lyhyempi kuin toinen alla.
Taidan tästä mennä tekemään aamupalaa! Ciao!

4 kommenttia:

 1. Aww. Minulta jäi eilinen jakso väliin ja Suomessa sarja on vasta... Jossain vaiheessa. Joten älä spoilaa, nee? Osaan kuvitella tuon mekkosen in real life ja todella nätsyhän se on! :) Digitaalisesti on kyllä järkyttävän vaikea piirtää...

  VastaaPoista
 2. No siis eilen itse koko sarja päättyi :'D tuli finaali.

  VastaaPoista
 3. Järkytyin tuosta faktasta tänään. Äiti oli unohtanut nauhoittaa sitä edeltävän jakson. :<

  VastaaPoista
 4. voi ei ;;3;; mutta voin kokeilla ettiä sulle linkin josta voi nkattoa sen finaalin.

  VastaaPoista