my playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

maanantai 17. tammikuuta 2011

kengät, laukku, sormus ja mekko

Pakko tehdä nyt kunnon bloggaus kengistä ja laukusta.
Kengät sain noin viikko sitten H&M alemyynnistä. Ei ole lempipaikkani mutta ALE ALE ALE ALE!! <3
Ja nämä kengät suorastaan huusi minun nimeäni. Minusta on ihanaa omistaa värikkäitä kenkiä, koska ne pelastavat tylsemmänkin mekon. Keltaiset ja oranssit kengät varsinkin.  Niissä on takana pieni vetoketju joka on minusta aivan piste in päälle. Ja oi, ne suoristaa polveni hoiksiksi. Aivant ihanat. Toisin en tiedä lainkaan koska tulen käyttämään niitä kun on talvikin, mutta enköhän minä tekosyyn vielä keksi. Niillä toisin on hitusen hankala kävellä. 13cm korko.. mutta enköhän opi. Minulla on tapana kävellä huoneessani korkkarit jalassa huvin vuoksi ja kuunnella musiikkia. Niiden hinta oli 10euroa alennuksesta.

Tämä pieni laukku on vaasan Adam&Eva kirpputorilta. Rakasutin siihen heti, se on pieni käsilaukku pitkällä  kultaisella ketjulla. LOOOVE IITT. Se on vintagea. Maksoi vain vaiasen euron. Minulla alkaa olla toisin laukkuja niin paljon että ei ole tilaa, pitäisikö minun esitellä kaikki laukut yhdessä blogissa ja kertoa niiden historia? Okei, tätä ei pitänyt laittaa tänne mutta sai tämän sormuksen lahjaksi ystävältäni Emmalta. Hän sai sen ilmeisesti Gina tricoosta, koska itselläni on tähän sormukseen kuuluva kaulakoru, jota rakastan ylikaiken. Kiitos Emma <3 se on ihana.
Eikä tässä vielä ollutkaan kaikki. tahdoin näyttää tämän mekon jonka sain myös lahjaksi Emmalta, palkkiona koska olen hänen stailisitina. Hänellä oli paljon lahjakortteja niin sain tämän.. Alennuksessa 10euroa ja oikea hinta oli 39.90€.. Kuolasin tätä mekkoa jo silloin kun se oli oikeassa hinnassaan. ja luoja se on mukava! En malta odottaa kun on lämpimät kelit ja pääsen sillä pyörimään ulos. Takki sen päällä on myös H&M alennuksesta vuodelta nakki ja makkara, mutta opn yhä suosikkejani sen takin printtien takia. Sopii niin monen asun kanssa.Anteeksi huonosta kuvasta, mutta lupaan että yritän pian saada parempilaatuisia...
CIAO!!!

2 kommenttia: