my playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Se luvattu bloggaus: takkeja

Kaappini pursuaa yli...pitäisi todenteolla päästä eroon varsiniin takeista joita olen ehkä käyttänyt vain 2-5 kertaa elämän aikana. ja vielä niin hyvässä kunnossa. Ne ovat kauniita, mutta ongelmani on että en käytä niitä. Jos on kiinnostusta, kerro toki. Olen myymässä pois. Kirpputorille en voi viedä niinkuin normaali ihminen, täällä vaasassa ne pulittaa pöydästä aivan liikaa. Lähtöhinta on 30€
 Tarvitsen korurasian. ISON korurasian- Tässä on pieni osa koruistani ja en todellakaan tiedä miten niitä on näin paljon tullut. Minulla ei ole niille kunnon paikkaa. Sain kyllä korurasian mutta sinne ei mahdu edes tämä määrä. Arrrrrrrr ja en käytä edes näitäkään kaikkea mutta rakastan niitä! FAKE DIAMONDS ARE GIRLS BEST FRIEND ...!
Rakastan tuota pöllö korua. Sain sen Hennalta joka on vaihto-oppilaana englannisa. Hän toi sen minulle joululahjaksi. Kiitos Henna <3 rakastan sitä niin paljon että onnisutin rikkomaan sen ketjun jo kerran.

5 kommenttia:

 1. Toi pöllö on superr aw <3 Mullakin on tonneittan koruja, mutta en ees yritä tunkea niitä korurasiaan, koska kaikki ketjut menis solmuun ja mitä sitä kauniita koruja piilottelemaan, joten mulla on koru naulakko (naulakoita) : DD <3 ihana sisustus elementtikin nom.

  VastaaPoista
 2. Mulla oli kans noi vielä eilen roikkumassa naulakossa :''''D tänään se tippui ales XD ja en jaksanut enää yrittää saada niitä siihen roikkumaan!

  VastaaPoista
 3. Hohoo, ole hyvä. <3 pöllöt on kivoi. XD

  Ja tua vihreä takki on aivan ihana. X,D pakko sanoa! Niin ja hööö, siun pitää nyt kyl saada jostain joku kätevä korurasia. Koska siis se on kyl ihan totta, että jos korut vaan tuhkaa johonkin rasiaan, ne menee pakosti solmuun, ja voi mennä jopa rikki kun niitä sitten irrottelee. ^^' Not fun.

  VastaaPoista
 4. hieno ja iso korurasia olis kiva XD sisko oli kuullemma mulle sellasen hankkinu..mut en oo viel saanut ja en usko sen olevan tarpeeks iso XD

  VastaaPoista
 5. aaa toi leoparditakki on varmaan maailman ihanin *__*

  VastaaPoista