my playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

maanantai 17. tammikuuta 2011

Spämmään-kirppari

Anteeksi tämä nopea tahti, mutta pakko kirjouttaa taas.
Kävin äsken katselemassa kankaita ja sen jälkeen kirpparilla joka on matkan varrella. Otin hieman kuvia sieltä.
Siellä oli tämä ihana hattu..se..oli..niiin kaunis. Kyllä, luulen että se on oikeaa turkista ja en arvosta tietty sitä. Mutta mielummin että alan siitä saarnamaan, pelastaisin ne eläimet häkeistä enkä huutaisi ihmiselle joka sattumoisin käyttää turkkia joka ei elä enää. Save the living you know. Ja se on eri asia jos se on ostettu kirpputorilta.. Valitettavasti tätä hattua en ostanut. Se maksoi 16e. Se oli minulle hieman liikaa kirppari tavarasta. Siellä oli myös jonkin sortin Elvis haalari...

 Tämän topin printti oli nätti, oli pakko ottaa kuva.
 5€ trampoliinista! En oo koskaan nähny tällästä trampoliinia! Onko ketään muu? Onko se lapsille tarkoitettu että sen takia aitakin siinä? Että lapsi voi pidellä kiinni? I want it....
 Tämä on normi minäni. Silloinkun en ole fashionista. Tukka sekasin..farkut..iso takki josta en juuri pidä mutta se lämmittää. Kädessä pitelen isoa kangaspalaa.
 Päädyi sitten ostamaan tälläisen 3euron paidan.. Ei s eehkä nyt näytä kummoiselta. Mutta pidän sen rajauksesta. Siitä tulee hieno kun pukee oiken.
 Ja sit kaiken huipennus..... saippua. Kyllä. Tämä on saippua.. 20senttiä... tuoksuu yhä ja sitä ei ole käytetty ja en koskaan tule käyttämään. Koska se on niin kaunis, minulla on ruusufetissi niin ah..tämä oli pakko. En tiedä kyllä mitä ajattelin mutta tahdoin näyttää sen teille.
CIAOO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti