my playlist


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

torstai 3. helmikuuta 2011

hillybilly

Ensiksi pahoittelen että minua ei ole näkynyt hetkeen täällä aktiivisena! MUtta hukkasin salasanani! Äsken itkin verta ja VOLA...viimein tämä päästi minut sisälle. Onko muilla ollut ongelmia hotmailinsa kanssa viimeaikoina? Vai olenko se vain minää..noh...anyway.


Tahdon kirjoittaa hilly billy teemasta <3

Juntit ja maajussit. Rakastan traktoreita, oikeasti rakastan niitä niin paljon että viime kesänä minä ja Johnny otimme kuvia jossa keimailin traktorissa! Joka oli vielä kaiken kukkuraksi sininen, rakastan sinistä!
Päälläni oli Keskiseltä ostettu paita, jota rakastan ylikaiken. Se tuo mieleen hitusen pin up, mermies uniformua mieleen. Johtuen raidoista ja röyhelö reunasta. Minihameen kanssa se on ihana. Nuo korkokengät sain synttärilahjaksi Johnnyltä, joka valitettavasti on koon liian pienet. Mutta ne..on..kauniit. Tuo mieleen riikinkukon! Joten sen takia minä venyttelen niitä itselleni. OI kyllä, se on mahdollista. Tässä on video joka selittää yhden keinon miten voit venyttää kenkäsi muutakuin isoilla jaloilla..!


Tietty en usko että venytys toimii jos venytät koosta 36-->41 kokoon.


 Hei en tiedä miten, mutta aivankuin näkymättömät kädet puristais mun posket noin lyttyyn :''DDD satoi muuten hieman. Näet pisarat kuvassa.

 Random eeppinen kuva samalta kesältä ja sama kuvaaja <3

Tykkään varsinkin kesän aikaan ottaa vaikutteita lande lookeista. Koska se on niin kevyttä ja rentoa vaatetta. Se voi olla niin väärin että se on niin kaunista.

2 kommenttia:

  1. Ei ainakaa mul oo ollu mitään ongelmia kirjautumisen kanssa :S

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia!(:

    http://itisnotallaboutme-lilja.blogspot.com/

    VastaaPoista